Західноукраїнська конференція рестораторів і готельєрів
— грандіозна подія на якій світила ресторанного бізнесу України розкажуть, як створити прибутковий заклад і зробити гостей щасливими.
Про конференцію
11 квітня пройде західноукраїнська конференція рестораторів і готельєрів — грандіозна подія на якій світила ресторанного бізнесу України розкажуть, як створити прибутковий заклад і зробити гостей щасливими.

Топові тренери й ресторатори розкриють відповіді на цікаві питання:

▪️ «Як заповнити заклад на 50 тисяч гостей в місяць»,

▪️ «Як знизити собівартість та підвищити рентабельність закладу»,

▪️ «Як створити ефективну команду гравців».

Спікери
Найкращі представники ресторанного бізнесу поділяться із вами своїм досвідом й власними історіями успішних реалізованих проектів
Дмитро Борисов
кухар, рантьє, маркетолог та власник Сім'ї ресторанів. Новатор української кулінарії і трендсеттер.
Дмитро покинув роботу маркетолога заради захоплення і став одним з найвідоміших рестораторів України. За вісім років в бізнесі Дмитро створив 15 ресторанів, які успішно діють та розвиваються на ринку гастрономії.
«Моя мрія та моя мета — розвиток гастрономічної культури України. Наші головні цінності — любов та повага, а основа нашої роботи — еко-підхід. Це стосується всього — відносин з гостями та партнерами, власною командою та світом взагалі» — коментує відомий ресторатор.

У ролі спікера Дмитро Борисов розвиватиме тему:
«Ефективне керування кафе, баром, рестораном. Сучасний маркетинг ресторану».
Юрій Заставний
засновник театру пива «Правда» у м. Львів. Обожнює пиво та процес його створення. Останні п'ять років працює над тим, щоб запустити першу в Україні велику крафтову пивоварню, мета якої — нанести нашу країну на світову мапу пивоваріння.
«Ми віримо — майбутнє за малими пивоварнями. Лише правильна конкуренція подарує споживачеві якісний продукт» — запевняє Юрій Заставний, бізнесмен, ресторатор, пивовар.

У ролі спікера Юрій розкриє тему: «Як заповнити заклад на 50 000 гостей в місяць».
Іванна Євсєєва
практикуючий підприємець, спеціаліст із підбору персоналу, тімбілдер та профі у сфері системного бізнесу.
Експерт в систематиці бізнесу, маркетингу, продажах та побудові сильних команд.
▪️ 10 років у бізнесі, як співзасновник IT-компанії Ауспекс, що за 1,5 роки стала лідером ринку у своїй ніші;
▪️ засновник навчально-тренінгового центру Auspex Academy;
▪️ реанімувала 63 бізнес-проекти;
▪️ понад 4 000 підприємців вже відвідали семінари, тренінги та бізнес-зустрічі з Іванною Євсєєвою.
Олександр Токмиленко
партнер мережі "23 ресторани", ресторатор, модерніст франківської ресторанної сфери, бізнес-коуч.
На тренінгу Олександр розкриє тему : «Як знизити собівартість та підвищити рентабельність закладу».
Ольга Гладун
керуюча готельно-ресторанним комплексом (10 років)
співзасновник Гранат Гарден
Тема виступу: Автоматизація закупівель в ресторанному бізнесі.
Процес майбутнього чи вимога часу.
1500 гривень
4 квитки - 10% знижки
Ми з вами зв'яжемося
Університет Короля Данила
м. Івано-Франківськ, вул. Є.Коновальця, 35
Генеральний партнер події
Granat Garden


Granat Garden сервіс автоматизації закупівель для ресторанів та закладів HoReCa. Granat Garden прагне вирішувати технологічні потреби індустрії гостинності! Уперше в Україні тривалий процес закупівель і пов'язаних з ним комунікацій стає керованим в будь-який момент і з будь-якої точки світу, час на обробку замовлень скорочується, а кількість повернень і помилок — зменшується. Це онлайн-сервіс, створений для полегшення життя постачальників, рестораторів, працівників ресторанів і навіть бухгалтерів галузі!
Granat Garden
Наші партнери
Партнерство
Якщо ви хочете стати нашим партнером, зв'яжіться за телефоном
+38 (095) 032 11 48
та
+38 (096) 212 37 31
Контакти
+38 (096) 212 37 31
+38 (095) 032 11 48